Miten Aku Ankka piirretään? Me tiedämme!3b vieraili Helsingin Kirjamessuilla. Kuuntelimme kirjailijoiden lukemia kirjoja ja kiersimme katsomassa tapahtuman tarjontaa. Päivän huipennus oli Suomen ainoan Aku Ankka –piirtäjän Kari Korhosen tapaaminen. Hän kertoi työstään ja opetti oppilaita piirtämään Akua ja Roopea!

Tässä oppilaiden kommentteja päivästä:

 

Olimme 3b:n kanssa Kirjamessuilla. Kiertelimme ja söimme eväitä. Se nyt on oleellista! Sain Kari Korhosen nimikirjoituksen! Otin mallia ja piirsin Roope Ankan. Isä ei oikein uskonut, että olin piirtänyt sen! Minulla oli hauskaa, oikein hauskaa! (Lisa)

Me olimme Kirjamessuilla, siellä oli kivaa! Me näimme Suomen parhaan ja ainoan Aku Ankka –sarjakuvapiirtäjän Kari Korhosen. Lopuksi saimme häneltä nimikirjoitukset. (Erkka)

Eilen 24.10. me kävimme Messukeskuksessa Kirjamessuilla. Siellä oli Kari Korhonen ja Aki Hyyppä. Siellä oli kivaa. Meille luettiin kirjaa. (Arvo, Aatos ja Oskari)

Me menimme Messukeskukseen ratikalla. Arvon äiti otti meidän takit. Sen jälkeen meillä oli vapaa-aikaa. Sitten me söimme. Seuraavaksi me piirsimme Kari Korhosen kanssa. Viimeiseksi me saimme Kari Korhosen nimikirjoituksen. (Susanna)

Kirjamessuilla oli kivaa, koska meillä oli paljon vapaa-aikaa. Mutta siellä oli tosi kivaa ohjelmaa. Minä sain Kari Korhosen nimmarin. Haluaisin käydä siellä vielä kerran. (Sofia)

Me olimme Kirjamessuilla. Siellä oli Kari Korhonen, joka on Suomen paras ja ainoa Aku Ankan piirtäjä. Koko meidän luokka otti häneltä nimmarin, mutta minä en ottanut. (Marko)

 

Näin Aku ja Roope Ankka piirretään: