2b:n ja 9a:n yhteinen kemiantunti2b:n ja 9a:n yhteinen kemiantunti. 2b:n oppilaat kertovat:

Ensin me oltiin rivissä ja sitten meidät jaetiin ryhmiin. Meidän ryhmä meni ensin takahuoneeseen. Siellä tehtiin sateenkaari. Viimeisenä meille näytettiin, miten salama tehdään. Se oli jännittävää! Ensin se ei tahtonut syttyä. Sitten se välkähti vähän ja koko ajan enemmän. (Olga)

Me kokeilimme sateenkaaren tekemistä, peililä, taskulampulla ja vesikupilla. Me kokeilimme myös sellaista, että teepussi poltettiin ja se alkoi lentää. Me teimme myös sellaisen testin, että putkeen laitettiin vettä ja poltettiin tulitikku ja laitettiin se sinne veteen. (Lilja R.)

Me tehtiin kemiassa sääjuttuja. Me yritettiin ensin saada teepussi lentämään. Siihen tarvitaan tulitikkuja, joku kuppi ja tietenkin teepussi sekä sakset. (Vilma)

Tänään oli kemiaa 9a:n kanssa. Se oli kivaa. Me tehtiin paljon erilaisia juttuja. Ensin sytytettin teepussi. Sitten se lensi ilmaan. Se oli hassua! Lopuksi 9a:n kemianopettaja Felix näytti, miten tehtiin salama. Wau! Se oli hienoa! (Heidi)

Kemiassa oli tosi kivaa, siellä sai tehdä sateenkaaren ja pilviä. Siellä myös poltettiin teepussia, kunnes se rupesi lentämään. Minun lempikokeiluni oli teepussi, vaikka se olikin kovin vaarallista! Lempijärjestys: 1.teepussi 2.sateenkaari 3.pilvi 4.veden värjäys (Telma)

Kemia oli kivaa! Me kokeiltiin tehdä sateenkaarta, höyrypilveä ja saada teepussi lentämään. Tykkäsin eniten teepussikokeesta. Se ei onnistunut hyvin, mutta oli silti hauskaa! Me käytettiin suojalaseja. Ne kutitti ja valui nenältä pois. (Pihla)

Me sytytettiin tulitikulla teepusseja. Tehtiin kemiaa. Tarvittiin vettä ja kuppeja. Me laitettiin peili veteen ja osoitettiin taskulampulla veteen ja siitä heijastui sateenkaari. (Kalle)

Me tehtiin 9a.n kanssa kemianjuttuja. Esimerkiksi tehtiin oma pieni sateenkaari. Siihen tarvittiin pieni kulho vettä ja käsipeili sekä taskulamppu. Peili laitetiin veteen ja osoitimme taskulampulla siihen. Teimme myös kaikkea muuta. (Helga)

Menimme rappusia ylös 5. kerroksen kemianluokkaan. Ensin katsoimme hassun pikkulasten säävideon ja sitten saimme ohjeet, mitä pitä tehdä. Paras tehtävä oli lentävä teepussi! Siinä piti leikata teepussista kaksi palaa ja asettaa leikattu teepussi lasialustalle. Sitten pussi sytytetiin tuleen ja se lähti lentoon. (Nooa)