Lauantaina 18.1.2020 on koulussamme perinteiseen tapaan avoimien ovien päivä ja oppilailla koulupäivä. Vanhemmat ja kouluun tutustujat ovat tervetulleita klo 10 – 13. Oppilaiden oppitunnit alkavat klo 9 ja sen jälkeen tasatunnein.

Voitte tuttuun tapaan vierailla alaluokkien oppitunneilla sekä nähdä ja kokea erilaisia, yläkoulun ja lukion aineenopettajien eri puolille taloa valmistamia aihekokonaisuuksia ja mielenkiintoisia sisältöjä. Päivän aikana esitellään myös luokkien tapahtumia ja retkiä. Esikoulut, iltapäivätoiminta, musiikkikoulu ja alumnit esittäytyvät

Yksi päivän kohokohdista on varmasti JUGEND MUSIZIERT-tapahtuman PÄÄTÖSKONSERTTI. Tämänvuotisessa kilpailussa menestyneet eri luokkien oppilaat näyttävät taitojaan kolmessa erillisessä konsertissa. Niistä ensimmäinen alkaa juhlasalissa klo 10:00 ja kestää noin 45 minuuttia. Sitä seuraavat kaksi konserttia alkavat tasatunnein.

Esikouluja koskeva tiedotustilaisuus pidetään klo 10 ja koulun oppilasvalintaan liittyvät tiedotustilaisuudet ovat klo 11 (suomenkielinen) ja klo 12 (saksankielinen) luokassa 607-608. Esikouluja koskevaa lisätietoa saa tämän lisäksi myös esikoulujen infopisteestä (2.krs).

Päivän aikana näkemäänne ja kokemaanne voitte työstää oppilaskahvilassa, joka sijaitsee koulun 6.kerroksessa. Kahvilan järjestäjinä toimivat 10. luokkien opiskelijat, jotka myös mielellään huolehtivat pienistä lapsistanne Voimatalon lapsiparkissa.

Päivään ovat tervetulleita vanhempien lisäksi myös kaikki muut koulusta kiinnostuneet, voitte siis tulla isommallakin joukolla!

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Ohjelma 20.1.2020 (tilanne 13.1.2020):

Luokkahuoneet
Luokat-ryhmät