Esikoulut vierailivat vihdoinkin toistensa luonaKaksi vuotta kestäneen korona-ajan päätyttyä Saksalaisen koulun kaksi esikoulua tapasivat jälleen. Tiistaina 26.4.2022 Lauttasaaren esikoulu vieraili seurakunnan esikoulussa. Varhain aamulla seurakunnan esikoululaiset olivat hyvin innoissaan eivätkä malttaneet odottaa, että vieraat vihdoin saapuisivat.

Kun olimme kaikki kertoneet nimemme ja suosikkijäätelömakumme (suklaa, sitruuna, sateenkaarijäätelö...), lapset jaettiin 2–3 hengen ryhmiin jäätelömakujen perusteella. He saivat etsiä kuvakortteja kirkon puutarhasta ja selvittää, millä alkukirjaimella kuva alkaa, ja sitten piirtää sen sopivaan laatikkoon paperille. Se ei ollut ollenkaan helppoa, koska esikoulun opettajan oli välillä hyvin vaikea piilottaa kuvia. Hienoa oli, että kaikki toimivat hyvin yhdessä toisesta esikoulusta tulevan kaverin kanssa ja kaikki saivat maalata. Etsiminen oli myös paljon helpompaa yhdessä.

Sitten söimme yhdessä lounaan seurakuntatalossa. Ruuaksi oli herkullista nuudelivuokaa. Sen jälkeen Lauttasaaren esikoululaiset lähtivät kotiin.

Odotamme innolla vastavierailua. Toukokuussa tapaamme Lauttasaaressa.