Uutiset

Koulun elämää

Talviurheilupäivät Vihdissä - joka vuosi yksi talvikauden kohokohdista

Hauskoja hetkiä rinteessä, pulkkamäessä, ladulla, lumiveistosten parissa tai talvikävelyllä... Aikaa ystävien kanssa, yhteisiä seikkailuja, paljon sämpylöitä, makkaraa ja munkkeja... Talviurheilupäivät Vihdissä ovat joka vuosi yksi talvikauden kohokohdista!      
Iltapäiväaktiviteetit

Talvista touhua iltapäivätoiminnassa

Talvi alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Tässä katsaus kakkosluokkalaisten moniin talviaktiviteetteihin, joihin he ovat osallistuneet tässä kuussa. Lapsilla on ollut tosi hienoja ja hauskoja hetkiä pulkkailun, luistelun ja lumiukkojen rakentamisen parissa.
Lukio

Lukion kakkosluokkalaiset lumosivat vanhojentansseissa

Hiihtolomaa edeltävä aika on vanhimmille opiskelijoillemme suurten muutosten aikaa. Eilen illalla lukion kakkosluokkalaiset lumosivat perheensä ja ystävänsä ja tänään kouluyhteisömme upeilla vanhojentansseilla. Tansseja on harjoiteltu useita kuukausia liikunnanopettajien ohjauksessa, ja nyt kun ab...
Perusopetus

Terveellinen aamiainen saksan tunnilla!

1B-luokkalaiset käsittelivät saksan tunnilla ruoka ja juoma -teemaa perusteellisesti. Sen päätteeksi lapset saivat valmistaa oman aamiaisbuffetin, joka täyttyi heidän mukanaan tuomista terveellisistä herkuista. Pöydän ääressä oppilaat pääsivät harjoittelemaan oppimiaan uusia sanoja, lauseita ja ilma...
Koulun elämää

Uusia kirjoja koulun kirjastossa

Koulun kirjastoon on saapunut uusia kirjoja juuri sopivasti ennen hiihtolomaa. Joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Tule hakemaan mukaasi lomalukemista!