Taida saksaa ja suomea, tunne kahta kulttuuria!

Yhteisöllinen koulu - alaluokista lukioon.

Ohjatussa iltapäivässä on toimintaa, kerhoja ja musiikin opetusta.

Pienet ryhmät - yksilöllinen opetus.

Kielitaitoisella on enemmän mahdollisuuksia!

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Tervetuloa kotisivuillemme

Helsingin Saksalainen koulu on avoin ja moderni koulu, jossa suomalaisen ja saksalaisen kulttuurin parhaat asiat yhdistyvät. Kotisivuiltamme löydätte paljon hyödyllistä tietoa koulusta, sen toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Iltapäiväaktiviteetit

Talvista toimintaa iltapäivätoiminnassa

28.02.2024 Talvi alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Tässä katsaus kakkosluokkalaisten moniin talviaktiviteetteihin, joihin he ovat osallistuneet tässä kuussa. Lapsilla on ollut tosi hienoja ja hauskoja hetkiä pulkkailun, luistelun ja lumiukkojen rakentamisen parissa.

Lukio

Lukion kakkosluokkalaiset lumosivat vanhojentansseissa

16.02.2024 Hiihtolomaa edeltävä aika on vanhimmille opiskelijoillemme suurten muutosten aikaa. Eilen illalla lukion kakkosluokkalaiset lumosivat perheensä ja ystävänsä ja tänään kouluyhteisömme upeilla vanhojentansseilla. Tansseja on harjoiteltu useita kuukausia liikunnanopettajien ohjauksessa, ja nyt kun abiturientit ovat - ainakin melkein - jättäneet koulun, lukion toisen luokan opiskelijat ovat kouluyhteisömme varttuneimmat ja kokeneimmat oppilasjäsenet.   Vanhojen tanssiohjelmaan kuului klassisia paritansseja, salonkitansseja ja kansantansseja, kuten tango ja valssi, pas d'Espagne sekä Fireman’...

Lue lisää...
Perusopetus

Terveellinen aamiainen saksan tunnilla!

15.02.2024 1B-luokkalaiset käsittelivät saksan tunnilla ruoka ja juoma -teemaa perusteellisesti. Sen päätteeksi lapset saivat valmistaa oman aamiaisbuffetin, joka täyttyi heidän mukanaan tuomista terveellisistä herkuista. Pöydän ääressä oppilaat pääsivät harjoittelemaan oppimiaan uusia sanoja, lauseita ja ilmaisuja. Yhteinen aamiaishetki oli tosi kiva tapa aloittaa päivä.

Koulun elämää

Uusia kirjoja koulun kirjastossa

15.02.2024 Koulun kirjastoon on saapunut uusia kirjoja juuri sopivasti ennen hiihtolomaa. Joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain! Tule hakemaan mukaasi lomalukemista!  

Perusopetus

Hyvää ystävänpäivää!

14.02.2024 Alakoulussa juhlistettiin tänään ystävänpäivää jakamalla ystävänpäiväpostia. Alakoulun oppilaskunta arpoi kullekin luokalle parin, jolle ystävänpäiväkortit kirjoitettiin. Iloa oli sekä kortin tekemisessä että vastaanottamisessa!   Toivotamme kaikille oikein hyvää ystävänpäivää!

Näytä kaikki »